Consiliaris en haar achtergrond

 
Consiliaris werd opgericht door mr Thomas Schrijvers.
 
Na afronding van zijn rechtenstudie in Leiden is mr Schrijvers zes jaar werkzaam geweest als advocaat. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven, waarbij hij allereerst een klein jaar als interim jurist arbeidsrecht werkzaam was voor een grote rechtsbijstandverlener. Aldaar heeft hij vele arbeidsrechtelijke ontslagprocedures gevoerd bij kantonrechters in het hele land.
 
Vanaf 2001 ging mr Schrijvers aan de slag bij een van de grootste ICT-dienstverleners van ons land. Bijna tien jaar was hij als Senior Legal Counsel eindverantwoordelijk voor de arbeidsrechtelijke advisering en ondersteuning van het management. Bovendien ontwikkelde hij een zeer succesvolle arbeidsrechtelijke managementtraining.
 
Met zijn arbeidsverleden heeft mr Schrijvers niet alleen ruime arbeidsrechtelijke proceservaring opgedaan, maar ook te maken gehad met bedrijfsmatige processen en bedrijfspolitieke afwegingen. Die combinatie maakt hem (en daarmee Consiliaris) uniek.
 
Consiliaris biedt grote actuele kennis van arbeidsrecht door jarenlange specialisatie en ervaring, heeft een grote mate van bereikbaarheid (ook 's avonds en in het weekend) en streeft een hechte vertrouwensrelatie met haar opdrachtgevers na.